Tagarbejde på Bornholm

Skal du have et professionelt udført tagarbejde, så er du kommet det helt rette sted. Vi kan både renovere tage og lægge nye tage. Vi rådgiver også om hvilket tag der vil passe bedst til netop dit hus eller sommerhus. Et tag er med til at give hele huset et æstetisk løft, hvis det passer til husets konstruktion. Vælger du et nyt tag, kan det endda medføre en bedre isolation, hvilket resulterer i lavere varmeregning og bedre indeklima.

For at undgå problemer med fugt og lignende er det vigtigt at have gode tagrender og nedløbsrør, hvilket vi også monterer.

Vi udfører en bred vifte af tage, som blandt andet inkluderer:

Eternittag

Eternittag findes i to typer, og har en god holdbarhed. Dog skal det skiftes i god tid inden det falmer for meget. Læs mere om eternittag her.

Tagpap

Her får du en tagbeklædning der er en af de billigste, som samtidig er utrolig fleksible. Den giver mulighed for at beklæde alle tagtyper og tagkonstruktioner. Man kan bruge tagpap til både nye og gamle tage, og kan således bruge det til både renoveringer og nye tage. Du kan få tagpap i forskellige farver såsom sort, grøn, rød, hvid og lysegrå.

Få et gratis tilbud

Tegltag

Tegltag blev i gamle dage brugt på herregårde, kirker og slotte. Med andre ord af de rige. Senere er teglsten blevet den mest brugte tagbelægning i Danmark og særligt de røde tegltage, er at se landet over. Du kan i dag får teglsten i mange farver og former, men stadig kun i de to teglstenstyper: Vingetagsten og Falstagsten.

Teglsten holder længere end en menneskealder, altså længere end selve tagkonstruktionen og undertaget. Derfor er det vigtigt at de to ting udføres af professionelle fagmænd, for at sikre længst mulig levetid.

Skifertag

Skifer er en bjergart der skæres direkte ud af selve klippevæggen. Fremstillingen af naturskifer er derfor meget miljøvenlig, og betragtes som en af de mest miljøvenlige byggematerialer overhovedet.

Der findes adskillige typer skifertag på markedet, blandt andet kunstskifer, imiteret skifer, keramisk skifer og naturskifer som beskrevet ovenfor. Skifertag rummer et naturligt farvespil, og der ingen tvivl om at skifer er et meget smukt materiale. Både pga. farvespillet, og fordi det givet et elegant, diskret udtryk.

Skifertag er et ekstremt hårdført materiale og har en levetid på over 100 år, hvis det er lagt rigtig.

Du skal ikke bruge tid og energi på vedligeholdelse, og tagtypen er den mest stormsikrede på markedet. Den er så heller ikke den billigste, men flot er den og mest holdbart.

Kontakt os for rådgivning eller uforpligtende tilbud

Et nyt tag er en væsentlig udskrivning for de fleste og derfor er opgaven en tillidssag. Er du i tvivl om dit hus trænger til et nyt tag, kommer vi gerne ud og lavet et tagtjek, for derefter at give dig et uforpligtende tilbud på evt. udskiftning eller reparation. Ring i dag på 30 72 42 14 eller brug vores kontaktformular, så vender vil tilbage snarest muligt.