Isolering

Isolering eller efterisolering er ofte den nemmeste, hurtigste og billigste vej til at nedbringe din varmeregning, forbedre dit energimærke og øge husets værdi. Vi tilbyder alle former for isolering og efterisolering med papirisolering og Knauf granulat.

Miljøvenligt, brandsikkert og bedre indeklima

Papirisolering består af 88 % granuleret genbrugspapir (primært avispapir), som er testet af DTU. Det er blevet godkendt som et brandsikkert og energirigtigt isoleringsmateriale, som også er brandhæmmende, da det faktisk ikke kan antændes. Vigtigt er det også, at isoleringen skærmer mod det sundhedsfarlige mug og skimmelsvamp.

Knauf granulat er et isoleringsmateriale, der primært består af op til 80 % genbrugsglas og ca. ≥ 99 % inaktivt materiale. Granulatet er enort effektivt til at fylde hulrum og isolere vægge, lofter og andre områder i bygninger. Knauf granulat er et miljøvenligt isoleringsmateriale, da det er lavet af genanvendt materiale, og det er også brandsikkert og lydisolerende.

Hvordan isoleres der?

Isoleringen indblæses ind i f.eks. hulmur, på lofter, i etageadskillelser, osv. Isoleringen lægger sig herefter jævnt i alle sprækker og hulrum, så isoleringen ikke efterlader utætte samlinger eller kuldebroer.

Papirisolering og Knauf granulat kan bruges, til både isolering i nybyggeri samt til efterisolering af et bestående byggeri. Det kan samtidigt benyttes til de fleste isoleringsopgaver i huset, såsom hulmursisolering, loftisolering, isolering i etageadskillelse, skunkisolering osv.

Pris på isolering

Vi tilbyder gerne en gratis gennemgang af dit hus, så vi kan beregne en pris på isolering og give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for rådgivning eller uforpligtende tilbud

Uanset om du skal have isoleret eller efterisoleret dit hus, sommerhus eller lignende, så står vi klar til at hjælpe dig. Ring i dag på 30 72 42 14 eller brug vores kontaktformular, så vender vil tilbage snarest muligt.

Få et gratis tilbud