Isolering

Isolering eller efterisolering er ofte den nemmeste, hurtigste og billigste vej til at nedbringe din varmeregning, forbedre dit energimærke og øge husets værdi. Vi tilbyder alle former for isolering og efterisolering med Papiruld.

Miljøvenligt, brandsikkert og bedre indeklima

Papirisolering består af 88 % granuleret genbrugspapir (primært avispapir), som er testet af DTU. Det er blevet godkendt som et brandsikkert og energirigtigt isoleringsmateriale, som også er brandhæmmende, da det faktisk ikke kan antændes. Vigtigt er det også, at isoleringen skærmer mod det sundhedsfarlige mug og skimmelsvamp.

Hvordan isoleres der?

Isoleringen indblæses ind i f.eks. hulmur, på lofter, i etageadskillelser, osv. Papirisoleringen lægger sig herefter jævnt i alle sprækker og hulrum, så isoleringen ikke efterlader utætte samlinger eller kuldebroer.

Papirisolering kan bruges, til både isolering i nybyggeri samt til efterisolering af et bestående byggeri. Det kan samtidigt benyttes til de fleste isoleringsopgaver i huset, såsom hulmursisolering, loftisolering, isolering i etageadskillelse, isolering i gulv, skunkisolering osv.

Pris på isolering

Du kan læse mere om Papiruld ved at besøge Papiruld Bornholm, hvor du også kan beregne prisen, se størrelsen på dit håndværkerfradrag og tilbagebetalingstiden, som er et udtryk for, hvor god en investering det er at isolere.

Kontakt os for rådgivning eller uforpligtende tilbud

Uanset om du skal have isoleret eller efterisoleret dit hus, sommerhus eller lignende, så står vi klar til at hjælpe dig. Ring i dag på 30 72 42 14 eller brug vores kontaktformular, så vender vil tilbage snarest muligt.

Få et gratis tilbud