Vi tilbyder

Udover udskiftning af døre og vinduer, gulvlægning, isolering og tagarbejde, så udfører vi alle slags tømrerarbejde.

Uanset hvilken opgave, du har brug for at få løst i forbindelse med renovering eller byg af nyt, kan vi byde ind med stor viden og kreativitet. Vi har en solid baggrund i tømrerfaget og kender alle de udfordringer og muligheder der kan være i din bolig. Vi hjælper dig hvad end du skal have ny køkkenbordplade, nye vinduer eller isolering.

Få et gratis tilbud

Tagarbejde

Skal du have et professionelt udført tagarbejde, så er du kommet det helt rette sted. Vi kan både renovere tage og lægge nye tage. Vi rådgiver også om hvilket tag der vil passe bedst til netop dit hus eller sommerhus.

Eternittag

Skal du have nyt tag over hovedet, så kan eternittag være løsningen, det holder nemlig i mange år! Vi har mange års erfaring indenfor lægning af eternittag med høj kvalitet.

Isolering

Isolering eller efterisolering er ofte den nemmeste, hurtigste og billigste vej til at nedbringe din varmeregning, forbedre dit energimærke og øge husets værdi. Vi tilbyder alle former for isolering og efterisolering med Papiruld.

Udskiftning af døre og vinduer

Det kan være dine døre og vinduer er nedslidte eller trænger til en renovering. Uanset hvad så hjælper vi dig med at koordinere, designe, levere og sørger for murerarbejdet og tømrerarbejdet, så du ender med at få det bedst mulige resultat.

Gulvlægning

Byggefirmaet Claus Munch er det helt rette sted at henvende sig hvis du skal have lagt nyt gulv. Vi har mange års erfaring indenfor gulvbelægning inkl. påsætning af fodpaneler og hvad der ellers hører sig til i forbindelse med lægning af nyt gulv.

Generelt tømrerarbejde

Udover udskiftning af døre og vinduer, gulvlægning, isolering og tagarbejde, så udfører vi alle slags tømrerarbejde. Vi har bl.a. sat køkkener op, lavet trapper, plankeværk og terrasser og meget mere.

Få et tilbud

Har du et ønske om at der skal ske noget nyt med dit hus eller sommerhus? Så står vi klar med en professionel og seriøs rådgivning og vejledning inden du går i gang. Kontakt os, så kan vi sammen se på hvilke muligheder der er.

Udfyld formularen eller ring på