Om os

BygMedMunch

For over 30 år siden, startede drømmen om eget bygge- og tømrerfirma for Claus Munch. Den første søm blev allerede hamret tilbage i 1987, hvor Claus startede som arbejdsdreng i Allinge. Sidenhen har han været i byggefaget og fik sit svendebrev i 1991, hvor han blev færdiguddannet tømrer.

I dag er Claus 49 år, selvstændig i mange år med eget tømrerfirma, hvor han enten alene eller i samarbejde med andre dygtige lokale håndværkere, løfter opgaverne for kunderne.

Hvad kan du forvente?

Claus Munch sætter en stor ære i at levere god kvalitet og service til sine kunder. En god dialog er med til at sikre at projektet udvikler sig positivt, og der gås aldrig på kompromis med kvaliteten af håndværket.

​Hvad tilbyder vi?

Som tømrermester, løser vi næsten alle slags opgaver, og er særligt dygtige til:
Udskiftning af døre og vinduer
Gulvlægning
Isolering
Tagarbejde

Men det stopper ikke her. Der kan være mange andre opgaver der skal løses i et hjem, ved renovering eller tilbygning, og her er vi også den rette partner til opgaven.

Vores kunder

Vi arbejder hovedsageligt for private på hele Bornholm.

Få et tilbud

Har du et ønske om at der skal ske noget nyt med dit hus eller sommerhus? Så står vi klar med en professionel og seriøs rådgivning og vejledning inden du går i gang. Kontakt os, så kan vi sammen se på hvilke muligheder der er.

Udfyld formularen eller ring på

Se vores

referencer